עוגת גבינה קלה בחושה וטעימה_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
❤️ לייב שהיה בטיקטוק: להקציף 3 ביצים עם 3/4 כוס סוכר כ 3 דקות , לעצור את המיקסר ולהוסיף: 750 גבינה לבנה 1 גביע שמנת חמוצה 3 כפות קורנפלור 3 כפות אינסטנט פודינג וניל . גרידת לימון או סוכר וניל לפי טעמכם האישי תבנית קוטר 20 לשמן עם חמאה את התבנית . בלי מים בתחתית […]
מתכון + סרטון להכנת לאפות קטנות על מחבת ללא שמן ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
לבצק 1/2קילו קמח כף שמרים יבשים כפית מלח 1/4 כוס שמן כוס ורבע מים חמימים התפחה 30 דקות . לחלק לכדורים לפתוח כל כדור לדק ולהניח על מחבת חמה 🙏❤️להכין בצד בלילה של 1/4 כוס שמן זית כפית מלח גס 2 שיני שום קצוץ בצל קטן קצוץ פטרוזליה לערבב הכל יחד ולמרוח מעל הלאפה כשהיא […]
מחמאר – מעקודה בתבנית ממש טעים וקליל_מתכון של ברכה זולינג – מאסטר מתכונים
טעים וקליל ברמות הוסיפו סלט ואתם מסודרים🤩. מתכון פשוט ואהוב מהמטבח המרוקאי, שמתאים לכל ארוחה ומשתלב נהדר עם סלט טרי! אז👇 נבשל יחד 4 תפוחי אדמה גדולים עם הקליפה ו-2 גזרים גדולים מקולפים עד לריכוך. נסנן את הירקות מהמים ונניח להם להתקרר. נקלף את תפוחי האדמה, נחתוך את הגזרים לקוביות ונמעך גס את שניהם – […]
עוגת מייפל וקינמון בחושה-עוגה קלה 😋_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה כפית תמצית וניל. 3 ביצים. כוס סוכר (אפשר דמררה). 3/4 כוס שמן. 2 כפות קינמון טחון.(כן כן 2 כפות לא טעות!). כוס וחצי קמח שקית א. אפיה. כף סירופ מייפל כוס מיץ תפוזים או מים. לטרוף ביצים עם סוכר ותמצית וניל. בהדרגה להוסיף שמן, מיץ תפוזים, קמח, אבקת אפייה […]
עוגת תפוזים בחושה עם קרם תפוזים 🍊_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
טעם התפוז מאוד מורגש וטעים. לעוגה: 3 ביצים כוס מיץ תפוזים תפוז אחד חתוך לקוביות. חצי כוס שמן כוס אבקת סוכר או סוכר רגיל כפית תמצית וניל. כוס וחצי קמח שקית אבקת אפיה. לציפוי:מיכל שמנת מתוקה. מיץ מתפוז אחד סחוט. 4 כפות פודינג וניל. כף סוכר. בקערה נערבב ביצים וסוכר לפחות 2דקות. נוסיף מיץ תפוזים, […]
סופריטו אדום_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
עוף ותפוחי אדמה בסיר עם 2 כפות שמן מטגנים פרוסות תפוחי אדמה מ7-8 יחידות ומוציאים לצלחת באותו סיר מטגנים 2 בצלים פרוסים להזהבה מוסיפים 6 חלקי עוף מטגנים מ2 הצדדים בקערה מערבבים כף פפריקה מתוקה כפית פילפל שחור 2 כפות אבקת מרק בשרי 1 רסק קטן כף דבש כוס מים מערבבים היטב ומוסיפים לסיר מבשלים […]
חיתוכיות שקדים_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
מצרכים 3 ביצים גדולות 3/4 כוס סוכר 75 גרם חמאה מומסת כ-2 וחצי כוסות קמח שקדים כוס מדידה כפית אפיה חופן שקדים מולבנים/ מה שיש בבית תמצית שקדים תמצית ווניל גרד לימון קורט מלח הכנה למיקסר- מקציפים ביצים עם הסוכר והמלח. מורידים מהירות מוסיפים תמציות גרד לימון. חמאה מומסת. ולבסוף קמח שקדים. ואפיה. מערבבים ידנית […]
גביניות_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
לבצק 1/2 קילו קמח נפלאות 2 כפות שמרים יבשים 3 כפות סוכר 2 ביצים L 3/4 כוס חלב שקדים קורט מלח למילוי 1/2 קילו גבינה %5 2 כפות שטוחות קורנפלור 100 גרם חמוציות 1/2 כוס סוכר ביצה L תמצית ווניל קורט מלח להכנת הבצק למיקסר וו לישה מכניסים שמרים סוכר מלח ומערבבים מוסיפים ביצים חלב. […]
עוגת תפוזים בחושה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
עוגה פשוטה מאוד כך של 5 דקות כשמתחשק עם הקפה. נשארו לי הרבה ציפוי של עוגת שוקלד אז החלטתי לערבב ולתת נגיעות שוקולד בעוגת תפוזים בחושה. 3 ביצים כוס סוכר כוס מיץ תפוזים סחוט. גרידת תפוז. כפית תמצית וניל חצי כוס שמן כוס וחצי קמח א אפיה. ציפוי עוגת שוקולד או נוטלה או שוקולד השחר […]
דונטס / ספינג'_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
כשריחות חנוכה באויר ורוחות החורף ברקע אין כמו דונטס או ספינג' תבחרו אתם😁 כוס חלב חם חצי כף שמרים 3 כפות סוכר 3 כפות שמן 2-3 כוסות קמח. תמצית וניל גרידת תפוז(לא חובה) להניח בקערה חלב שמרים וסוכר 10 דקות לאחר מכן להוסיף קמח בהדרגה וללוש להוסיף שמן תמצית וניל וגרידת תפוז הבצק מאוד נעים […]
מילפיי אלפחורס_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : חבילת בצק עלים ריבת חלב קוקוס קלוי 750 מ' שמנת מתוקה חצי כוס חלב 3 כפות סוכר 6 כפות פודינג וניל אופן הכנה : חותכים בצק עלים לריבועים קטנים בגודל חצי קלף מניחים את ריבועי הבצק על גבי נייר אפיה בתבנית של תנור ומעל הבצק מניחים נייר אפיה נוסף . ומעליו תבנית נוספת […]
פרגיות אורז וירקות ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
סלט ליד ולא צריך יותר לפרגיות : להשרות בטריארקי מעט צ׳ילי ומלח ולשפד. לאורז : לטגן 1 תפוחי אדמה 1 בצל 1 בטטה 1 פלפל גמבה 3 פרחי ברוקולי 4 שיני שום קטושים 2 גזר למקלות לאחר 10 ד להוסיף כפית פפריקה חצי כפית קארי חצי כפית כורכם להוסיף את האורז השטוף על כל כוס […]
עוגת שוקולד בחושה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
סיפור קטן מאחורי כל העוגות האלה. הנכד החמודי והאהוב של אחותי עובר דרכי כל בוקר לפני שהוא הולך לגן ותמיד שואל": צופית יש עוגה"? ואני דואגת שתמיד תהיה כדי לא לאכזב אותו ומגוונת 🤗 אהבה שלי בלב🥰 לעוגת שוקולד בחושה: 3 ביצים כוס סוכר חום כוס שמן. כוס מיץ תפוזים. כפית תמצית רום כפית תמצית […]
מתכון כתוב + סרטון להכנת חצ'פורי_ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
מצרפת לכם מתכון של אילנה טל האלופה קילו קמח כף מלח 2 כפות חומץ כף וודקה חצי כוס שמן מים לפי העין לא מדדתי,בצק נעים מאוד כמו גחנון להוריד למשטח מקומח לכסות לחצי שעה ללוש ושוב חצי שעה, לחלק ל 22 כדורים מנוחה רבע שעה לרדד כל כדור לגודל מלוואח לקמח להניח בצד ל20 דקות ❤ […]
עוגת תפוחים הונגרית_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
לבצק: 200 גרם מחמאה רכה. כוס אבקת סוכר(כוס חד פעמי שתיה קרה, מי שלא רוצה סוכר אפשר להמיר לתחליפי סוכר) 2 כוסות קמח. למלית: 4-5 תפוחים קלופים ופרוסים לריבועים. כפית קינמון 2 כפות מייפל. כוס סוכר😳🥺 50 גרם מחמאה. מעט מים כפית וחצי קורנפלור. לערבב את הסוכר והמחמאה להוסיף את הקמח וללוש לבצק נעים […]
מפרום_מתכון של גלית נחמן מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
בס"ד "הוֹדוּ לַה' כִּי־טוֹב כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ. והפעם במסגרת ההכנות לשבת ה-👑 הכנתי מפרום הוא אחד המאכלים המיוחדים במטבח הצפון אפריקאי, (בעיקר בקרב הקהילות הטריפוליטאיות והתוניסאיות) את המפרום הראשון שלי טעמתי אצל גיסתי וממש אהבתי❤️ זהו מאכל עשיר, טעים ומיוחד, שדורש מעט השקעה – אבל התוצאה שווה את זה לחלוטין❗️ משתפת אתכם במתכון המוצלח שאותו […]
מרק ירקות ועדשים עשיר בטעמים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 2 בצלים קצוצים 1 כוס דלורית מגוררת 1 כוס כרוב לבן קצוץ 1 תפוח אדמה גדול מגורר 2 גבעולי סלרי קצוצים דק 1.5 כוסות עדשים כתומות אופן הכנה: מזהיבים בצל ושמן אחר כך מוסיפה דלורית תפוח אדמה כרוב וגבעולי סלרי מתבלים ב. רבע כפית כורכום מעט מלח קמצוץ פלפל לבן כף מרק עוף […]
קרנץ נוטלה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים בכוס קרטון : 4 כוסות קמח חצי כוס סוכר חצי כוס שמן ביצה 1 כף 1 שמרים חצי עד כוס מים בערך לפי הצורך למריחה : ממרח נוטלה או ממרח שחר לפיזור מעל הנוטלה 3 כפיות פודינג וניל לזיגוג לאחר אפיה: חצי כוס סילאן מעורבבים עם 2 כפות מים רותחים אופן הכנה: ללוש היטב […]
עוגת תפוזים בחושה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
קלה. 3 ביצים כוס סוכר. כוס מיץ תפוזים סחוט. חצי כוס שמן כוס וחצי קמח. שקית א. אפיה. לערבב ביצים עם סוכר, להוסיף את המיץ, השמן ואז את הקמח והאפיה. לערבב לשמן תבנית עגולה מס 20 או 2 תבניות אינגלייש קייק ולאפות ב170 מעלות. 40 דקות
עוגת שוקולד חלומית_מתכון של גלית נחמן מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מרכיבים : תבנית עגולה מספר 26 או 24: מחמים את התנור ל 170 מעלות 1 כוס שמן 4 ביצים 2 כוסות סוכר חצי כוס אבקת קקאו כוס קמח תופח או קמח רגיל וכפית אבקת אפייה חצי מכל שמנת מתוקה/שמנת לבישול/חלב לציפוי: 1 חבילה שוקולד מריר אופן ההכנה: מערבבים במיקסר כוס שמן, 4 ביצים, 2 […]
מגולגלות פילו במילוי קוקוס וטחינה_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
למילוי: מערבבים בקערה כוס וחצי טחינה גולמית 1 כוס סוכר 2 כוסות קוקוס אופן הכנה: מורחים עלה פילו בשמן מניחים עליו עוד עלה פילו נוסף מורחים גם אותו מניחים חלק מהמילוי לאורך כל הבצק ומגלגלים לרולדה עושים כך עם שאר עלה הבצק חותכים עם סכין חריצים כמעט עד הסוף . אופים עד להזהבה קלה אחרי […]
אצבעות לוטוס ושוקולד_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
להמיס במקרוגל 250 גרם שוקולד מריר 3 כפות שמן קנולה לערבב היטב .. ולהוסיף 2 כפות ממרח לוטוס 2 וחצי כוסות פצפוצי אורז מערבבים היטב משטחים בשתי תבניות אינגליש ומקפיאים 10 דקות לציפוי: ממיסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד מריר מוסיפים 1 כף שמן קנולה מערבבים היטב ומורחים בצורה אחידה על גבי הקינוח הקפוא עושים פסים […]
שוק טלה / כבש_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : נתח שוק טלה/כבש במשקל 2-3 ק"ג 2 בטטות חתוכות עם הקליפה 8 שיני שום קלופות תיבול : חצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית פפריקה חצי כפית כורכום שליש כוס שמן זית 2 כפות דבש אופן הכנה: פורסים נייר אלומיניום גדול ומעליו מניחים נייר אפיה ומניחים עליו את שוק הטלה/כבש […]
לחמניות במילוי בשר_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
לבצק : 1 קילו קמח כף שטוחה מלח 3 כפות סוכר כף וחצי שמרים יבשים רבע כוס שמן אופן הכנת הבצק : שמים קמח מלח וסוכר בקערת המיקסר ומערבבים בכף עושים גומה בתוך הקערה ומוסיפים לגומה את השמרים וכפית סוכר וחצי כוס מים פושרים מערבבים מעט נותנים לזה מנוחה של 3-5 דקות מוסיפים לקערה שמן […]
לאפות כוסמין רכות_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
המצרכים בכוס מידה 250 מיל : מצרכים : 2 כוסות ורבע קמח כוסמין מלא 2 גביעי יוגורט (סהכ 150 מיל) חצי כפית מלח 2 כפיות אבקת אפיה אופן הכנה: ללוש את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק חלק ודביק מעט . לחלק את הבצק ל 8 חלקים שווים בעזרת ידיים מקומחות . לקמח ולרדד […]
סלט סלרי רימון ופקאן_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 5 גבעולי סלרי 1 כוס כוסברה קצוצה 1 כוס פטרוזליה קצוצה 4 כפות גרגירי רימון 2 כפות חמוציות 3 כפות פיצוחים קלויים (אגוזים או שקדים מקולפים) חופן אגוזי פקאן מסוכרים תיבול: 2 כפות חומץ/מיץ לימון 1 כפית רכז רימונים 2 כפות דבש 1-2 כפות סוכר רבע כפית שמן קנולה בקערית קטנה מערבבים את […]
סלט בטטה 🍠_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 2-3 בטטות גדולות חתוכות לקוביות בינוניות 2 גבעולי סלרי קצוצים 2 כפות חמוציות 2 כפות פיצוחים קלויים 3-2 כפות שמן זית מעט מלח לזריה לתיבול : רבע כפית שמן קנולה 1 כפית חומץ או לימון פלפל שחור גרוס 1 כף סילאן או דבש 1 כפית סוכר אופן הכנה: בקערה גדולה שמים קוביות […]
עוגת תה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
(תבנית אינגלייש קייק 1) 2 ביצים כוס סוכר חום(כוס חד פעמי שתיה חמה). 3/4 כוס שמן 3/4 כוס תה(מים חמים 2 תמציות תה) 1/2 כפית אבקת אפיה. 1/2 כפית סודה לשתיה כוס וחצי קמח. תמצית וניל. לציפוי: 100 גרם אבקת סוכר. 2 כפות מים חמים גרידת לימון. הכנה: להקציף ביצים עם הסוכר להוסיף בהדרגה […]
אלפחורס חלומי_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
המידות בכוס ח.פ. לשתיה חמה 200 גרם חמאה רכה 1 כוס קרונפלור 1 כוס אבקת סוכר שקית אבקת אפיה 2 כפות פודינג וניל 3 חלמונים L קמח לפי הצורך בין 2-2.5 כוסות קמח אופן הכנה : ללוש היטב את כל המצרכים ואת הקמח להוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק נוח לעבודה לקמח ולרדד את הבצק בין […]
עוגיות לקפה ☕_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מידה בכוס ח.פעמי חם מצרכים : 1/2 כוס שמן 3/4 כוס סוכר 2 ביצים L 1 שקית א.אפיה 1 שקית סוכר וניל שליש כוס שומשום שליש כוס קוקוס (אופציונלי) חצי כפית גרידת לימון 3/4 2 כוסות קמח אופן ההכנה: להקציף היטב את הסוכר והביצים במקצף חשמלי למשך כשלוש דקות ולהוסיף את שאר המרכיבים ואת הקמח […]
עוגיות שושנים_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
ממולאים פרווה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
כוס אורז לא מבושל. חצי כוס שמיר קצוץ חצי כוס פטרוזליה קצוצה. בצל מגורד. עגבניה מגורדת כפית מלח חצי כפית פלפל שחור כפית פפריקה. חצי לימון סחוט לערבב את כל מרכיבי המילוי. למלא את הפלפלים והקישואים. לרוטב: 1/3 כוס שמן. רסק עגבניות. כף פפריקה מתוקה מעט פפריקה חריפה. כפית מלח. 2 כפות סילאן למלא […]
שבלולי שמרים וקינמון_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
*לבצק* 1 קילו קמח 1 כוס סוכר 2 סוכר וניל 2 כפות שמרים יבשים 1 כוס שמן 3 ביצים קורט מלח בערך 2 כוסות מים. *הכנה* לקערת המיקסר נכניס את כל המרכיבים פרט למים אותו נוסיף בהדרגה לקבלת בצק אחיד. התפחה עד להכפלת הנפח. *מילוי* 200 גר חמאה רכה/מחמאה. 1 כוס סוכר 5 כפות קקאו […]
עוגת שוקולד חגיגית ללא גלוטן_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
3 ביצים. חצי כוס סוכר חום. כוס קמח שקדים. שקית סוכר וניל או כפית תמצית וניל. שקית אבקת אפיה. להוסיף גם חצי מרוטב השוקולד מבושלת (100 גרם שוקולד מריר, 50 גרם חמאה, חצי כוס מים, רבע כוס סוכר, כף וחצי קקאו, לבשל עד10 דקות ). לערבב הכל לצקת לתבנית משומנת מס 22 לאפות 40 דקות. […]
עוגת קינמון בחושה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
3 ביצים כוס וחצי קמח שקית אבקת אפיה. חצי כוס סוכר חום. כפית תמצית וניל חצי כוס מיץ תפוזים רבע כוס שמן. למילוי 5 כפות סוכר חום מעורבב עם 5 כפות קינמון לערבב את כל החומרים יחד. לפזר בתחתית תבנית אינגלייש קייק סוכר וקינמון מעליו מעט מהבלילה. ומעל הבלילה שום קצת מתערובת הסוכר והקינמון. ושוב […]
פסטייה של הלייף 🔥_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
🔥🔥לא הספקתי לצלם אותה שלמה כבר חתכו ממנה ❤️ חבילה בצק פילו 4 כרעיים של עוף או קילו פרגיות. 5 בצלים קלופים וחתוכים לרצועות. 200 גרם פיצוחים לפי בחירתכם 200 גרם שזפים. צימוקים. משמש כפית כורכום 4 כפות סוכר חום כפית מלח כפית לפלפל לבן או שחור כפית קינמון חצי כפית הל.. עם אוהבים חצי […]
פחזניות מושלמות 🔥_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
בסיר: מידה בכוס ח'פ קר כוס וחצי מים חצי כוס שמן 4 כפיות סוכר שטוחות 1 שקית סוכר וניל וקורט מלח להרתיח ואז להכין בקערה : כוס וחצי קמח ולשפוך בפעם אחת הכל לסיר ולערבב עם כף עץ היטב לתערובת אחידה . לכבות האש ולקרר את התערובת כחצי שעה או יותר עד לקירור מלא .מוסיפים […]
עוגת תפוחים קינמון וצימוקים_מתכון של נורית יונה – מאסטר מתכונים
ארטישוק ממולא בבשר_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
שקית תחתיות ארטישוק קפוא. חצי חבילה בשר בקר(אפשר לשדרג יחד גם כבש). למלית הבשר: בצל גדול מגורד. פטרוזליה קצוצה דק. 2 גבעולי שמיר קצוצים. כוסברה קצוצה דק. כפית מלח. כפית פלפל שחור. חצי כף פפריקה מתוקה בשמן. לרוטב התבשיל: מיץ מלימון אחד. 6 שיני שום כתושים מעט. 2 גבעולי סלרי חתוכים לרבעים. עלי סלרי קצוצים. […]
עוגת שוקולד גבינה עם פירורים_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
*לשכבת השוקולד* 200 גר שוקולד מריר מומס חצי כוס שמן 1 כוס אגוזי מלך טחון דק 3 כפות קקאו כהה 3 כפות קמח 1 שקית סוכר וניל 4 ביצים קורט מלח 3/4 כוס סוכר *הכנה* להקציף ביצים,קורט מלח וסוכר,לקבלת קצף מעט תפוח. בהדרגה להוסיף,שמן,שוקולד מריר מומס ושאר חומרים יבשים,לקפל עד לאיחוד. להניח בתבנית 26. *שכבת […]
מאפה בשר חגיגי לסוכות 🌿 קונכיות במילוי בשר_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים: 1 חבילת בצק עלים 13-15תבניות אישיות אלומניום למאפינס ביצה למריחה שומשום לציפוי מצרכים למילוי: 800 גרם בשר טחון 2 בצלים קצוצים 1 קופסת פטריות חתוכות (לא חובה) תבלינים: מעט מלח רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית כורכום חצי כפית פפריקה כף צ'ילי מתוק חצי כפית שום גבישי אופן ההכנה: מזהיבים בצלים מוסיפים פטריות […]
קציצות עוף ובטטה _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
מצרכים : 1 קילו עוף טחון 1 בטטה בינונית מגוררת דק (או 3 גזרים) 6 שיני שום קצוצות מעט מלח ופלפל שחור רבע כפית כורכום חצי כפית פפריקה כף שמן זית אופן הכנה: ליצור כדורים בעזרת ידיים רטובות ולטגן בשמן עמוק או לרסס מעט שמן ולהכניס לתוכנית טיגון בנינג'ה . * אין צורך בפירורי לחם […]
קרואסוני שוקולד פרווה_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
כוס שתיה קרה חד פעמי בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים 3 כפות סוכר כפית תמצית וניל 3/4 כוס מים 4 כוסות קמח 2 ביצים 4 כפות שמן כף שמרים לשים לבצק אחיד התפחה כשעה מרדדים בצק לעלה דק יוצרים משולשים מורחים ממרח שוקולד ומעל מפזרים שקד טחון למרוח ביצה ולפזר שומשום התפחה כ10 […]
עוגת דבש בקישוט אגוזים קצוצים_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
כוס מידה אוניברסלית מקציפים 1 ביצים חצי כוס סוכר חום מוסיפים חצי כוס שמן 4 כפיות דבש חצי כוס מים 1.5 כוסות קמח תופח משמנים תבנית אינגליש קייק מוזגים את הבלילה מפזרים מעל אגוזים קצוצים 180 מעלות 30/35 דקות
עוגות שמרים פרווה_מתכון של יפה וקס ברקו – מאסטר מתכונים
כוס מידה אוניברסלי בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים 3 כפות סוכר כפית תמצית וניל 3/4 כוס מים 3.5 כוסות קמח 2 ביצים 4 כפות שמן כף שמרים לשים לבצק אחיד התפחה כשעה מחלקים ל4 כדורים כל כדור לרדד למרוח שוקולד ולפזר שקים טחונים לגלגל בצורה שרוצים למרוח ביצה ולפזר שומשום התפחה כ10 דקות […]
שומשומיות_מתכון של גלית נחמן מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
בס"ד תודה לך אלוהיי, על עוד יום שחולף עובר לו ועל אוטוטו חמישי, שבפתח עומד לו 🙏🙏🙏🙏 והפעם בע"ה מתוקים לשישי שלפני צום ומוצא"ש של אחרי הצום בעשייה בייתית יאמי כמה שזה טעים😋 קרדיט מתכון של ליהי לוקריץ חברתי המדהימה #המתכון: 2 כוסות שומשום (200 גרם)שקולים במחבת עד שהשומשום הופך לזהוב. במקביל להכין 2 ניירות […]
קומפוט חבושים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
המשקה הזה זכור לי בילדות אמא שלי היתה קוטפת מהגינה חבושים מכינה כל חודשי תשרי. ומגישה לי קר. הפעם אני הכנתי 2-3 חבושים חתוכים לבשל עם 4 כוסות מים וכוס סוכר. לאחר רבע שעה בישול להוסיף חצי שקית ג'לי ולהמשיך לבשל עוד חצי שעה לצנן ולהכניס למקרר.
בצלים ממולאים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
הבת שלי הכינה❤️. : לבצלים למלא אותם, להרתיח בסיר כמה בצלים (5-6) , לחתוך X באמצע כדי שיתרכך ויהיה קל לשלוף מילוי: אורז (כוס) פטרוזיליה כוסברה בצל מגורד מלח פלפל שחור קצת פפריקה מתוקה חצי לימון סחוט לרוטב: 2-3 כפות שמן זית כף סילאן מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה פפריקה חריפה כוס מים לערבב ולשפוך […]