Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים :
בכוס מידה 240 מיל
200 גרם נטורינה רכה
1 כוס אבקת סוכר
שקית סוכר וניל
חצי כפית אבקת אפיה
1 ביצה L
3 עד 3 ורבע כוסות קמח לפי הצורך

אופן ההכנה:
בקערה שמים את כל המרכיבים ואת הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ונוח לרידוד .
אופן הכנה :
מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים.
שמים בכל עיגול ממרח תמרים או מעט ממרח שוקולד ומעט נטיפי שוקולד סוגרים מהצדדים לצורת אוזן המן צובטים היטב .
רצוי להקפיא 15 דקות את אוזני המן לפני האפייה
אופים בחום 180 מעלות עד להזהבה קלה מאוד בערך 15 עד 20 דקות אפיה .
מפזרים אבקת סוכר

בהצלחה 🥰

אוזני המן מושלמות 👌_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים