המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
200 גרם קמח
300 גרם קורנפלור
150 גרם אבקת סוכר
חצי כפית סודה לשתיה
2 כפיות א.אפיה
כף גדושה אינסטנט פודינג ווניל.
לערבב את כל היבשים ביחד.
ליצור גומה
להוסיף
200 גרם מחמאה קרה חתוכה לקוביות
1 ביצה שלמה
3 חלמונים
גרידת לימון
מעט ווניל.
ללוש הכל לבצק אחיד
לעטוף ולהכנעס למקרר ל 20 דקות.
על מנת ליצור אלפחורס ציבעוני לחלק את הבצק ולהוביף מעט צבע מאכל וללוש.
לרדד על משטח מקומח לעובי של 1 ס"מ
לאפות 170 מעלות 10 דק
להוציא
להמתין לצינון מוחלט ואז למלא.
ריבת חלב, קרם פרלינה, קרם קוקוס, קרם לימון.
אפשר לטבול אותם בשוקטלד בן מארי.
או לקשט בקוקוס או ברס פיצוחים.