Share with:


פרווה

אופן הכנה

להמיס במקרוגל
250 גרם שוקולד מריר

3 כפות שמן קנולה
לערבב היטב ..

ולהוסיף
2 כפות ממרח לוטוס
2 וחצי כוסות פצפוצי אורז
מערבבים היטב

משטחים בשתי תבניות אינגליש
ומקפיאים 10 דקות

לציפוי:
ממיסים במיקרוגל
100 גרם שוקולד מריר
מוסיפים
1 כף שמן קנולה
מערבבים היטב ומורחים בצורה אחידה על גבי הקינוח הקפוא
עושים פסים עם ממרח לוטוס מחומם מעט ויוצרים קישוט

* מקפיאים חצי שעה חותכים ונהנים 😋

אסתי ❤️

אצבעות לוטוס ושוקולד_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים