לבצק :
4 כוסות קמח (רגיל )
200 גרם חמאה בטמפ' החדר חתוכה לקוביות
1 גביע שמנת חמוצה
2 כפיות אבקת אפיה
3/4 כפית מלח
לעבד לבצק – אם חסר מעט קמח אפשר להוסיף בכפות עד לבצק נעים .לפתוח חצי מהבצק על השייש לקרוץ עם קורצן עיגולים ולמלא בגבינות או חציל על האש וגבינות ולסגור היטב .(את החציל להכניס לתנור עד לריכוך להוציא את הלבה למעוך ולהוסיף מלח פלפל שחור וגבינות )
לגבינות :
200 בולגרית
150 צפתית
2 כפות קמח
חלבון
את החלמון לציפוי
לפזר מעל שומשום
180 מעלות עד להשחמה❤