Share with:


חלבי

אופן הכנה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

כוס מים
2.5 כוסות קמח
כפית מלח
4 כפות שמן
קורנפלור

למלית:
300 גרם אגוזים גרוסים
כף קינמון
3 כוסות סוכר
כוס וחצי מים
פלח לימון
רתיחה 20 דקות
לחמאה מזוקקת
2 חבילות חמאה.
על אש נמוכה עד המסה
לסננך עם נייר ניגוב או חיתול.

אופן הכנה:
בקערה מערבבים מים שמן ומלח לשתי דקות מוסיפים בהדרגה קמח אולי לא צריך את כל הקמח.
מורידים למשטח עבודה. ולשים טוב את הבצק
מחלקים את הבצק ל10 כדורים שווים.
נותנים לבצק לנוח חמש דקות מכוסה בניילון.
פותחים את הבצק עם קורנפלור לקוטר של 20 ס"מ שמים קורנפלור על כל בצק שפותחים. ככה את כל הכדורים.
מכסים לעוד 10 דקות.
לוקחים 2 בצקים מפזרים מעל כל 2 בצקים קורנפלור.
לוחצים עם הידיים על הערמה של הבצקים ומתחילים לפתוח את הבצק לקוטר של לפחות 80 ס"מ. משמנים את חמאה תבנית חותכים לפי הגודל של התבנית מניחים בתחתית התבנית מפזרים בנדיבות אגוזים. מכסים עם עוד בצק מעל.
חותכים לפי דמיונכם מורחים בנדיבות חמאה.
אופים 200 מעלות 30 דקות עד הזהבה.
יוצקים סירופ.

🌺🌺🌺

בהצלחה סרטון 👇👇👇🌹🌹🌹

https://www.facebook.com/groups/860745978044355/permalink/1530163887769224/?mibextid=Nif5oz

בקלוואה ( בצק פילו ) וכל מלית שתרצו מתוק מלוח … הכל טעים ❤️_מתכון של שף אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים