Share with:


צמחוני חלבי

אופן הכנה

למרכבים

חבילת פילו

2 תפודים קלופים מבושלים

גבינה צפתית

גבינה בולגרית

גבינה לבנה

מוצרלה

כוסברה

פיטרוזיליה

שמיר

טימין יבש

להכנה

מבחר של גבינות

מכולן חותכים  לקוביות ומעבירים  לקערה

מערבבים  ומוסיפים  את הירוקים . את התבלינים

מעט מכל דבר לטעם וריח.

לפילו

כל 2 עלי פילו זוג את העלה השני מברישים  בשמן

ממלאים  ומגלגלים  לצורה שאוהבים מברישים  שמן מעל בחפיפות עדינה

ומעבירים  לתנור 180-190 מעלות להזהבה יפה

לשבועות טעים וחמים

בורקס פילו נימוח_מתכון של ג'וליאנה רומני חכמון –  מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

94 מתכונים