1 ק"ג קמח
חצי כפית מלח
כוס סוכר
סוכר וניל
3 ביצים M
כוס שמן/ חמאה 200 גרם רכה
2 כפות שמרים
כוס מים פושרים.( אולי עוד רבע כוס)
הכנה –
לערבב הכל ביחד התפחה ראשונה שעה.
לחלק את הבצק ל – 4
לרדד כל חלק ולמלא
חלק עשיתי קראסון שוקולד
חלק מילאתי עם שוקולד קוביות
התפחה שניה חצי שעה
אפיה 180 מעלות כ-20דקות
סירופ :
כוס מים
כוס סוכר
( מי שאוהב כמוני חצי לימון)
בישול על אש נמוכה כ-20 דקות
לשפוך על הרולדות ועל הקוראסון
בהצלחה