למתכון
מתחילים מאד נימוח טעים כל ביס הנאה סוחבת
1/2 כוס שמן זרעי ענבים.
2 כפות ממרח שקדים
1/2 כוס סוכר
תמצית ווניל
3/4 כוס שמנת צימחית
1/4 כוס חלב שקדים
1/2 כוס קמח שקדים
1/3 כוס קמח ללא גלוטן
1/2 כוס קמח אורז ללא גלוטן
1/2 כוס קקאו מנופה
1/2 כפית אפיה ללא אלומיניום
100 גרם שוקולד מריר עם אגוזים קצוץ
קורט מלח הימלאיה
מכינים לקערה
שמן. ממרח שקדים תמצית ווניל. חלב שקדים. שמנת צמחית.
טורפים היטב עד לתערובת חלקה. מוסיפים 1/2 כוס קמח שקדים. קמח ללא גלוטן. וקמח אורז. מערבבים מוסיפים אפיה. ומערבבים לתערובת אחידה. סמיכה ממיסים את השוקולד אגוזים ושופכים לתערובת מערבבים.
יוצקים התערובת לתבנית. רק את השכבה העליונה מחליקים. תבנית 20 על 20 מרופדת בנייר אפיה תנור שחומם ל-170 מעלות
לתנור שחומם ל-170 מעלות אפיה 15-25 דקות.
נחטף