לבצק
1/2 קילו קמח נפלאות
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
2 ביצים L
3/4 כוס חלב שקדים
קורט מלח
למילוי
1/2 קילו גבינה %5
2 כפות שטוחות קורנפלור
100 גרם חמוציות
1/2 כוס סוכר
ביצה L
תמצית ווניל
קורט מלח
להכנת הבצק
למיקסר וו לישה
מכניסים שמרים סוכר מלח ומערבבים
מוסיפים ביצים חלב. וחמאה מומסת.
לשים כ-10 דקות. עד לקבלת בצק אחיד
חלק ומעט דביק. מכסים להתפחה.
מוצאים מהמיקסר את הבצק עובדים על משטח מקומח.
מרדדים לעלה בעובי 1/2 ס"מ. מחלקים לריבועים.
בכל ריבוע שמים כף מהמלית וסוגרים למעטפת.
ושוב מתפיחים 1/2 שעה מברישים בביצה. ותנור שחומם
ל-180 מעלות אפיה 1/4 שעה להזהבה. וכשהן קרות מפדרים ב-אבקת סוכר
הערה
את סגירת המעטפת מברישים מסביב במים