3 דגי מושט או יותר בשקית ואקום
שמן זית
4בצלים יבשים
4 עגבניות
1 פלפל חריף
1/2 כף שום כתוש
1/2 חבילה כוסברה טריה
תיבול 1/2 מלח גס מעט פלפל
שחור 1/2 כפית כמון מעט צילי חריף
מי שרוצה קרנצי מעל הדג מומלץ
פירורי לחם פנקו עם שמן זית
הכנה
לקחת תבנית לשים נייר אפיה.
לחתוך את הירקות לפרוסות ולסדר בתבנית לפזר מעל מעט שמן זית .
להכניס לתנור לרבע שעה .
לשטוף את הדגים לשים עליהם מיץ מלימון אחד להשאיר כמה דקות .
לשטוף היטב ולייבש עם נייר סופג .
להניח בתבנית מעל הירקות .
לשים בצלחת שמן זית מלח פלפל שחור כמון ושום לערבב ולמרוח את הדג .
לקצוץ את הכוסברה ולפזר מעל הדגים.
לשים בצד על הירקות 2 פרוסות לימון חתוך .
לכסות עם נייר אפיה ומעל נייר כסף ולאפות על 200 מעלות חצי שעה בערך להוציא את הנייר ולאפות כמה דקות .
מי שרוצה להוסיף פירורי לחם .
לערבב את פירורי הלחם עם מעט שמן זית ולשים על כל דג למרוח ולהמשיך עוד כמה דקות של אפיה