– אפשר להכין עם כל סוג….-
אופן ההכנה:
בסיר עם מעט שמן, להזהיב מעט בצל בינוני קצוץ, ולפזר מעל פרוסות/מקלות גזר, חתיכות גדולות של פלפל אדום, פלפל חריף פרוסות גדולות, כולל הגרעינים או בשלמותו וחצוי לאורכו, פרוסות מעוכות שיני שום, עגבניות וכוסברה/2 עלי מנגולד רצועות גסות, מעל להניח את פרוסות הדג…, לימון כבוש – חתוך קטן (לא חובה, לא שמתי), 1/2 כוס מים, ושאר תבלינים…להביא לרתיחה ולהנמיך להבה, לבשל על להבה נמוכה כ-20 דקות.
הכנת המישרה לדג:
בקערה קטנה, שמים קצת פחות מ-1/4 כוס שמן, 1/4 כוס מי ברז, כורכום כף גדושה פפריקה, כפית פפריקה חריפה (לא חייב), מעט מלח, מעט טארייקי, מעט רוטב צ'ילי מתוק חריף, לערבב – לטבול פרוסות הדג ברוטב ולהניח על הכוסברה ולכסות. ממשיכים לבשל כ-20 דקות