Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לבסיס :
המידות בכוס חד פעמית קרה

3 כוסות קמח מצה דק
3/4 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
כוס שמן
1 ביצה L
1/2 כפית גרידת לימון

אופן הכנת הבצק :
לערבב את כל המרכיבים ולהוסיף בהדרגה כל פעם מעט מים
1/3 עד 1/2 כוס מים
לפי הצורך עד לקבלת בצק פירורים רטוב מעט .
לשטח את רוב הבצק בתבנית בינונית (קצת פחות מתבנית סטנדרתית )
לשמור בצד חצי כוס פירורים לציפוי מעל .

למילוי גבינה :
750 גרם גבינה לבנה
3 ביצים L
3/4 כוס סוכר
2 כפות פודינג וניל
1/4 כפית גרידת לימון
אופן הכנת המילוי ממש פשוט !
מערבבים את כל מרכיבי המילוי בקערה בעזרת כף בלבד
יוצקים את תערובת הגבינות מעל הבצק שבתבנית ומעל הגבינות מפזרים את חצי כוס הפירורים ששמרנו בצד
מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
כ 45 עד 50 דקות .
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים על השיש .
מאחסנים במקרר לפחות
4 שעות ורק לאחר מכן חותכים לקוביות 😋

מועדים לשמחה אסתי 🌷

חיתוכיות גבינה כשרות לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים