קילו קמח.
שתי כפות שמרים יבשים
1ביצה
4 כפות סוכר!!
2 כוסות מים מהברז אם הקמח יבש מוסיפים עוד מים בהדרגה עד שהבצק רך ונעים
כף מלח
1/2כוס שמן
לציפוי
ביצה
שומשום
אופן ההכנה!!
בקערת המקסר לשים קמח שמרים סוכר לערבב להוסיף ביצה שמן תוך כדי לישה
להסיף את המים בהדרגה תוך כדי. לישה. ממשיכים ללוש
להוסיף מלח ונמשיך ללוש לבצק רך ,ונעים 10 דקות נוציא את הבצק נניח בקערה נקיה נכסה את הבצק להכפלת הנפח שעה וחצי כעבור שעה וחצי נוציא את הבצק נרדד נגלגל ,נקלע חלה נניח בתבנית עם נייר אפיה לחצי שעה
נכין את הבלילה של הביצה ונמרח מעל נפזר מעל
נאפה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות חצי שעה עד הזהבה
בהצלחה שבת שלום