10 גזרים
2 פלפל חריף
כרוב ירוק
2 קולורבי
2 גמבה אדומה
ראש שום מקולף.
כרובית נקייה וחתוכה לחתיכות יפות
להשרות במים רותחים
כף גדושה מלח גס
פלפל אנגלי
רבע כוס שמן
2 כוסות חומץ
מיץ מלימון שלם.
מים
לחתוך לחתיכות את הירקות.
לחלק לצינצנות ( צנצנת זכוכית)
להוסיף את התבלינים והמים
לערבב הייטב.
להניח על השיש לילה
ולמחרת להעביר למקרר
ולתת מנוחה ל-3 ימים .
הכרובית להניח בצנצנת נפרדת
אפשר להוסיף גזר
ותבלינים.
(לכל צנצנת כמות התבלינים שמופיעה)