חומרים הדרושים לתחתית
100 גרם חמאה רכה
3 כפות אבקת סוכר
קורט מלח
1 ביצה
2 כוסות קמח כשר לפסח ללא גלוטן
אופן ההכנה
1) שמים בקערת המיקסר את החמאה , המלח , ביצה וסוכר ומתחילים לערבל ואת הקמח בהדרגה עד לקבלת הבצק רך וחלק, מכניסים לקירור לשעה ?
2)מרדדים לעובי ביוני לתבנית יורדת בקוטר
26 ס"מ ,חותכים עם סכין את הבשוליים
חומרים הדרושים למלית
5 תפוחים קלופים וחתוכים לפלחים
500 גרם מחית תפוחים
1 פודינג וניל
1/2 כוס מיץ תפוחים
אופן ההכנה
1) מקציפים את הפודינג וניל ומיץ תפוחים עד ליציבות ומכניסים את המחית ללא מיקסר ומערבבים היטב.
מורחים על הבצק
מסדרים את התפוחים בעיגול , מפזרים קצת סוכר
2) אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
ל 20 עד 25 דק
בהצלחה!!
חג שמח וכשר
Jacqueline fadelone