Share with:


בשרי

אופן הכנה

2 חבילות עלי מנגולד כל חבילה זה סיר…מפרידים את העלים מהגבעולים שוטפים היטב כמה פעמים זה מלא חול עד שהמים יוצאים נקי,קוצצים את העלים דק,מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את העלים בסבלנות עד שהם נראים כמו גחלים שחורים ומרשרשים כמו עלי שלכת
לטחון למחית חלקה
בסיר גדול נשים רבע כוס שמן עם בצל בינוני קצוץ דק עד להזהבה
להוסיף ממחית הסלק כ חצי מכמות (כ 3 כפות גדושות,לערבב ולהוסיף שעועית בשר בקר,כוסברה קצוצה 4 שיני שום כתושות,מים חצי גובה סיר ,רתיחה …תפוחי אדמה …
לבשל בתנור כ 3 שעות או על הגז
להוסיף מים לפי הצורך… מלח לקראת הסוף אחרת השעועית

טבחה בסלק
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים