מצרכים:
1 חבילת ופלים
של 200 גרם מרוסקים
3 כפות טחינה גולמית
2 כפות נוטלה
1 כוס אגוזי לוז שלמים קלויים ומקולפים
לציפוי :
200 גרם שוקולד חלב/מריר
חצי כוס אגוזי לוז קצוצים
אופן ההכנה:
מערבבים את הופלים טחינה ונוטלה עד לאיחוד.
יוצרים כדורים מהעיסה. ניתן לשים אגוז לוז ולגלגל שוב
ניתן להשתמש בתבניות סיליקון עם שבלונות לכדורים .למלא בעיסה ולהקפיא
מקפיאים את הכדורים ל 40 דקות.
מצפים בשוקולד חלבי/מריר מומס .אפשר להוסיף לשוקולד המומס חצי כוס אגוזי לוז קצוצים .
שמים בתוך עטרות נייר
יאמי 😋😋😋
אסתי ❤️