Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים:
250 מיל שמנת מתוקה או קרם קוקוס
250 גרם שוקולד מריר
3 כפות נוטלה
חצי כוס אגוזי לוז קלויים טחונים או שקדים קלויים טחונים
350 גרם בסקויטים טחונים דק
או לפי הצורך

אופן הכנה :
להמיס את השמנת מתוקה יחד עם השוקולד במיקרוגל להוסיף את ממרח הנוטלה ולערבב היטב .
להוסיף את אגוזי הלוז ולערבב.
לתערובת השוקולד להוסיף
350 גרם בסקויטים טחונים דק ומערבבים היטב . אם יש צורך מוסיפים עוד בסקויטים טחונים .
רצוי להכניס את התערובת למקפיא ל 15 דקות להתייצבות
יוצרים כדורים ומגלגלים בקוקוס או בסוכריות צבעוניות

לציפוי שוקולד :
יוצרים כדורים מניחים במגש מקפיאים שעה .
ממיסים במיקרוגל 200 גרם שוקולד מריר ומוסיפים 2 כפות שמן מערבבים היטב .
טובלים את הכדורים הקפואים בשוקולד המומס
מקשטים בסוכריות או באגוזי לוז או פקנים מסוכרים .
מכניסים למקרר לפחות שעה להתייצבות .

באהבה אסתי ❤️

מתכוןמתכון

כדורי שוקולד ואגוזי לוז בציפוי שוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים