Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

חצי קילו קמח מולינו ירוק
חצי קוביית שמרים כשל"פ
כף סוכר
כפית מלח
כף שמן
2 וחצי עד 2 ושלושת רבעי כוסות מים חמימים

לעבד לבצק לחלק לכדורים ולהתפיח 5-10 דקות .
לפתוח כל כדור לגודל הרצוי לכם
להניח על מחבת חמה רק טפלון חשוב מאוד להצלחת הלאפות .
לשמן עם מעט שמן ולנגב עם נייר סופג רק בפעם הראשונה .אין צורך יותר בשמן .

להניח את הלאפה ולהפוך לאחר דקה

בהצלחה ❤

מתכוןמתכון

לאפות כשרות לפסח ללא ביצה וללא גלוטן … מאוד מוצלחות
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1205 מתכונים