Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים טריים
100 גרם סוכר
20 גרם מלח
500 גרם חלב פושר
100 גרם חמאה מומסת
2 ביצים

לקיפול
200 גרם חמאה מומסת

למלית
18 מקלות שוקולד חלב

אופן ההכנה
בקערה מערבבים את החמאה והחלב.
מפוררים את השמרים פנימה ומערבבים .
מוסיפים מלח סוכר וביצים ושוב מערבבים היטב לתערובת אחידה.
תערובת הנוזלית שופכים על הקמח בקערת מיקסר ולשים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך גמיש ומעט דביק
מתפיחים כשעה וחצי .
מחלקים את הבצק ל 18 כדורים שווים (שוקלים את הבצק ומחלקים בהתאם ..בערך 100 גרם ליחידה).
מניחים ל 10 דקות מנוחה.
פותחים כל כדור ומרדדים דק צורה אובלית מורחים חמאה סוגרים שני הצדדים מניחים מקל שוקולד חלב ומגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה מתפיחים שנית לעוד חצי שעה ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות כ25 דקות עד השחמה .מורחים חמאה מומסת

לחמניות חמאה וחלב עם מלית מקלות שוקולד חלב_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים