שלב 1 מתכון לתחתית
700 מייל חלב
50 גרם חמאה
1/4 כפית מלח
כפית תמצית וניל
160 גרם סולת
כף מיי ורדים
שלב 2 קרם
500 מייל שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט וניל
2 כפות אבקת סוכר
שלב 3 סירופ
כוס סוכר
כוס מים
כף מיי ורדים
אופן הכנה שלב 1
בסיר שמים חלב חמאה מלח וניל ..עד רתיחה מוסיפים את הסולת מערבבים כל הזמן עד הסמכה מוסיפים את מיי ורדים יוצקים לתבנית ומכניסים למקרר לשעה לפחות
שלב 2 קרם .
מקציפים את השמנת .האינסטנט וניל והסוכר
שלב 3 סירופ
מרתיחים סוכר ומים ורק בסוף מוסיפים את מיי הורדים
מוציאים מהמקרר את התבנית ויוצקים את הקרם .את הסירופ יוצקים כאשר הוא קר ..ולכל מנה בנפרד מפזרים פיסטוק גרוס וסירופ ..שנה טובה 🌹🌹.בהצלחה