לפעמים לא צריך להמציא את הגלגל.
אשתף אתכם הפעם במאפה בצק עלים טעייייים וקללללל הכנה.
בדגש קל הכנה ומזמין אורחים בשפע🙂
בחרתי לחלק את גליל הבצק(הקנוי) לשתי גרסאות.
💜גרסה אחת בצק עלים ממולא אגוזי מלך טחונים, סילאן, סוכר וקינמון.
💜💜גרסה שניה בצק עלים ממולא תפוחים מגורדים בפומפיה, בתוספת סוכר וקינמון וזילוף דבש.
לאחר המילוי המועדף, לגלגל את הבצק, להניח בתבנית מרופדת נייר אפיה, ללטף אותו בידיים רטובות במים, לרפד בסוכר וקינמון.
לפרוס בסכין חדה את גלילות המאפה לפני האפיה.
לאפות כעשר דקות בחום נמוך יחסית 160 מעלות, על מנת לקבל אפיה מדופדפת.
אחרי עשר דקות להגביה את חום התנור ל- 175 מעלות עד להשחמה.
תהנו❤