Share with:


חלבי

אופן הכנה

180° כ45 דקות
חצי קילו קמח מנופה
כוס מים פושרים
1 ביצה
כף שמרים
2 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
50 גרם חמאה רכה

להכניס למיקסר עם וו גיטרה
קמח .סוכר. שמרים לערבב להוסיף בהדרגה את יתר המצרכים. עד לקבלת בצק נעים למגע
להניח בצד כ40 דקות
לאחר מיכן ללוש פעם נוספת ל30 דקות

להכנת המילוי
8 תפוחים ירוקים קלופים וחתוכים לקוביות להניח במחבת ולהוסיף 4 כפות סוכר.1 סוכר וניל.כפית קינמון. 2 כפות מיץ לימון .על אש קטנה לערבב ולתת לזה להתבשל כ10 דקות
לכבות להניח בצד עד לצינון מלא
לחמם תנור ל180°
*לאחר התפחה שניה
להניח את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות לרדד .לפזר את מילוי התפוחים ללא הנוזלים .
לגלגל כרולדה .לחתוך
ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה
להתפיח כ40 דקות למרוח ביצה ולפזר מעט סוכר
להכניס לתנור ל45 דקות
לצנן לפזר א-סוכר

מתכוןמתכון

מאפה שמרים 🥧תפוחים 🍏🍏וקינמון_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
אורנה שונםספר המתכונים של
מתכון של

אורנה שונם

34 מתכונים