Share with:


פרווה

אופן הכנה

בתבנית שקעים
כוס חדפעמי קר
מקציפים
2 ביצים
1/2 כוס סוכר חום
מוסיפים
3/4 כוס מים+כפית גדושה קפה אינסטנט
50 גרם נטורינה
רכה
1.5 כוס קמח
1 א.אפיה
2 כפות ממרח חלווה
מערבבים הכל לבלילה אחידה
משמנים תבנית שקעים
מוזגים מהבלילה
לכל שקע 3/4 גובה
180 מעלות
25/30 דקות
לבזוק אבקת סוכר כשמצטננות

מאפינס חלווה וקפה_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

747 מתכונים