Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
בכוס חד.פעמי ש.חמה
3 ביצים L
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
2 כוסות גזר מגורד גס
1 כפית קינמון
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
1 וחצי כוסות קמח מצה דק לעוגות
חצי כוס אגוזי מלך או שקדים טחונים דק

ההכנה:
לערבב בכף את כל המצרכים .אין צורך במיקסר !!
למלא שלוש רבעי גובה בקרטון מאפינס
ולאפות בערך 20 עד 25 דקות בחום בינוני 180 עד 200 מעלות או עד שקיסם יוצא יבש
אפשרות גם לאפות בשתי תבניות אינגליש קייק
ולפזר מעל מעט אגוזים
רק לקחת בחשבון שזמן האפיה יותר ארוך בערך 40 דקות
* אחרי האפיה לשפוך מעט סילאן על העוגות או המאפינס
בהצלחה אסתי 💕

מתכוןמתכון

מאפינס / עוגת גזר כשר לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

254 מתכונים