Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק קל
להכנה ולרידוד
כוס חדפעמי חם

בקערה שמים…
100 גרם מחמאה רכה
3 כוסות קמח לבן
כפית תמצית וניל
1 אפיה
1/2 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס שמן
2 כפות קוקוס
1/2 כוס תפוזים סחוט
ללוש היטב לבצק רך ואחיד
ההכנה
ממרח תמרים קינמון
ולוז קצוץ×2
לרדד בצק למלבן
למרוח ממרח תמרים
לפזר קינמון ומעל לוז קצוץ
לגלגל לרולדה ולשים בתבנית עם דף אפיה
ממרח שוקולד
ופקאן טחון ×2
לרדד בצק למלבן
למרוח ממרח שוקולד פרווה ומעל לפזר פקאן טחון ולסדר בתבנית
את הרולדות לחרוץ
קלות בגלגלת/ סכין
180 מעלות
כ20/25 דקות
כשיוצאות לחתוך
עד הסוף ולצנן
כשמתקררות לבזוק
אבקת סוכר

מגולגלות ממרח תמרים קינמון ולוז קצוץ/ממרח שוקולד פרווה ופקאן טחון_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

747 מתכונים