Share with:


פרווה

אופן הכנה

400 גרם קמח
160 גרם קורנפלור
300 חמאה / נטורינה
2 חלמונים
כפית אבקת אפיה
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

הכנה:
לערבב קמח קורנפלור אבקת אפייה וחמאה עד גיבוש .להוסיף חלמונים מלח ומיץ תפוזים .
לעטוף בניילון למקרר לשעה .לפתוח את הבצק דק למלא בכל דבר שאתם אוהבים לאחר הגילגול לסמן ורק אחרי האפייה לחתוך
180 מעלות בערך 20 דקות
.בהצלחה 🌹🌹

מתכוןמתכון

מגולגלות עם נוטלה 🌹 שמרים  ריבת חלב ..ושוקולד 👨‍🍳_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים