המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
300 גרם קמח
3 כפות סוכר
חצי שקית אבקת אפייה
170 גרם חמאה קרה – חתוך לקוביות
2 חלמונים
חצי כוס חלב
*כל ממרח שבא לכם 😉
*אצבעות קינדר
אופן הכנה –
שמים בקערת מיקסר את כל היבשים + חמאה
ולערבל בוו גיטרה למרקם חולי
לאחר מכן להוסיף את הרטובים ולערבב עד קבלת בצק אחיד
להוריד למשטח ולרדד בין 2 ניירות אפייה
להכניס למקרר לחצי שעה בערך כדי שיהיה נוח לעבוד עם הבצק
לאחר מכן להוציא ולמרוח מה שבא לכם/להוסיף אצבעות קינדר או כל שוקולד אחר.
לגלגל את הרולדה בעזרת הנייר אפייה
אפשר לסמן עם סכין בשלב הזה את החיתוכים של המגולגלות.
להכניס לאחר מכן לעוד רבע שעה למקרר
אח"כ לתנור לרבע שעה ב160 מעלות
רק כשמתקרר לחתוך לפרוסות עם סכין חדה
ולפזר א.סוכר
🥰