Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
חבילת בצק עלים
ריבת חלב
קוקוס קלוי
750 מ' שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
3 כפות סוכר
6 כפות פודינג וניל

אופן הכנה :
חותכים בצק עלים לריבועים קטנים בגודל
חצי קלף
מניחים את ריבועי הבצק על גבי נייר אפיה בתבנית של תנור ומעל הבצק מניחים נייר אפיה נוסף .
ומעליו תבנית נוספת של תנור
זהה לתבנית שמלמטה .
מכניסים לתנור ביחד עם התבניות שמעל בחום בנוני כ 25 -30 דקות עד להזהבה

הכנת הקצפת :
3 מכלים שמנת מתוקה
6 כפות פודינג וניל
חצי כוס חלב
3 כפות סוכר
מקציפים היטב

ההרכבה :
מניחים ריבועי בצק אפוי מזלפים בעזרת שקית זילוף מהקצפת
ומעט ריבת חלב
מניחים מעל הקצפת ריבוע נוסף מזלפים מעליו קצפת
ומעל מקשטים במעט ריבת חלב וקוקוס קלוי
בהצלחה אסתי❤️

מילפיי אלפחורס_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים