בהשראת ליאור שרף האלוף
למספאן :
2 וחצי כוסות קמח שקדים (שקדים מולבנים טחונים)
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 ביצה
מעט גרידת לימון
2 יפות מי ורדים אלי לייב תודה
לעבד לבצק לעטוף ולהכניס למקרר לשעה.להוציא .ליצור כדורים ולהכניס לתנור על 150 מעלות כ10 ד…לצנן ,לצפות בפיסטוק, או שוקולד.
לשוקולד: 100 גרם שוקולד מריר כפית שמן לחמם במיקרו ,וכך עם שוקולד לבן וחלב.את השוקול המריר לערבב עם 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים וקלויים (קונים מוכן)
לטבול כל כדור בשוקולד ולתקוע מקל או שיפוד קטן ולהחזיר למקפיא.