Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
כף מלח
2 כפות סוכר
2 כפות שמרים שטוחות
4 כפות שמן(אפשר שמן זית)
2 וחצי כוסות מים פושרים.
להכין בצק. מים להוסיף בהדרגה.
לתת התפחה של שעה.
לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים
לרדד כל חלק בנפרד
לחתוך לרצועות ולגלגל
להניח בתבנית
למרוח ביצה ושומשום.
בחלק השני לקחת קערה עם
ראש שום כתוש וצרור פטרוזיליה
מלח גס. ושמן
לערבב ולפזר על הרצועות.
( אפשר להכין כלחמניות שום)
ולהכניס לתנור מחומם
180 מעלות. אפיה כ-15 דקות.❤

מתכוןמתכון

מקלות שומשום ומקלות שום 🌺_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים