Share with:


פרווה

אופן הכנה

למתכון :
2 כוסות אפונה יבשה
מושרת במלא מים לפחות חצי שעה או יותר
מזהיבים בסיר עם כף שמן
1 בצל גדול קצוץ

מוסיפים
קוביות מ 2 גזרים
קוביות מ 4 גבעולי סלרי
מסננים את האפונה מהמים ומוסיפים אותה לסיר הירקות
מכסים במלא מים

מתבלים :
כף מרק עוף
מעט פלפל שחור
כורכום

מבשלים על אש בינונית ומערבבים מידיי פעם עד לריכוך
בערך 40 עד 60 דקות
לקראת הסוף מוסיפים
חופן כוסברה קצוצה .

בתאבון אסתי 😋

מרק אפונה עשיר🥕🧅🥬🥕🥦🥕🧅_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים