עוגת קרמבל תפוחים ב5 דקות עבודה...לקלוף 7 תפוחים ולחתוך לקוביות או לגרד על פומפיה גסה .לבשל על הגז יחד עם חצי כוס סוכר וכפית קינמון .בשל כ15 דקות ולסנן חשוב מאוד.לקרמבל לפורר ביד או בוו גיטרה : 4 כוסות קמח רגיל ,2 ביצים,200 מחמאה או חמאה בטמפרטורת החדר וכף אבקת סוכר. חשוב להגיע לפירורים ולא לבצק אחיד לכן בפולסים קצרים להכין את הקרמבל..שכבה ראשונה קרמבל שניה תפוחים ומעל אגוזי מלך (לא חובה ) ומעל שוב קרמבל .180 מעלות כ40 דקות בערך.תבנית 24 כוס מדידה אוניברסלית .
Posted by ירדנה ג'נאח on Sunday, September 13, 2020
לקלוף 7 תפוחים ולחתוך לקוביות או לגרד על פומפיה גסה .
לבשל על הגז יחד עם חצי כוס סוכר וכפית קינמון .לבשל כ15 דקות ולסנן חשוב מאוד.
לקרמבל
לפורר ביד או בוו גיטרה
4 כוסות קמח
2 ביצים
200 מחמאה או חמאה בטמפרטורת החדר
כף אבקת סוכר.
חשוב להגיע לפירורים ולא לבצק אחיד לכן בפולסים קצרים להכין את הקרמבל..
שכבה ראשונה קרמבל שניה תפוחים ומעל אגוזי מלך (לא חובה ) ומעל שוב קרמבל
180 מעלות כ40 דקות בערך
תבנית 24 כוס מדידה אוניברסלית .