Share with:


בשרי

אופן הכנה

1/4 קילו בשר טחון
1 בצל קצוץ
1/4 חבילה פטרוזיה
1 עלה כרפס קצוצים
לערבב עם הבשר יחד עם
מלח , פלפל שחור ובהרט לקובה .
ליצור עיגולים קטנים ולצפות : בקערית 1 ביצה

בקערית שניה : סולת
לקחת כדור בשר למרוח עליו מעט מביצה (לא להכניס לביצה פשוט מריחה קלה ) לגלגל בסולת
ושוב מעט מהביצה ושוב סולת …. זה טעים רצח .
לרוטב : לגרד סלק אדום לתוך סיר ואת השני לחתוך לבשל במים עם מעט שמן 2 עלי כרפס וכף רסק עד לריכוך .
מלח , סוכר ולימון לפי טעמכם האישי .
תשתמשו בתרכיז רימונים שווה יותר ❤️
להכניס את הקובות לבישול ל 10 דקות .

בהחלט שווה ❤️❤️

❤️❤️תודה נונו ג׳רי

קובה__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1190 מתכונים