2 תפוחי אדמה קטנים-בינוניים-
*קלופים, מבושלים במים עם מעט מלח גס
*מצננים מועכים לפירה – ושמים בקערה
בצל בינוני-קטן – קצוץ – מזהיבים במעט שמן,
מוסיפים 2-3 כפות חציל קצוץ, מערבבים ומוסיפים
4-5 פטריות טריות קצוצות, מערבבים, ומוסיפים
לפי הצורך מעט מים/חלב, מצננים, מבשלים על להבה נמוכה עד קבלת מירקם הומוגני ואחיד. .
מוסיפים לפירה את הבצל ותוספיו..
מוסיפים 3-4 ביצים
4 עלי מנגולד שטופים וקצוצים
חופן גרגרי תירס (רצוי מעוכים מעט)
מתבלים: מלח, פלפל, כוסברה טחונה יבשה,
כפית מרק פטריות, קורט פפריקה חריפה, ומעט כורכום
אפשר להוסיף גבינות קשות – הוספתי חופן קשקבל ומוצרלה
מערבבים, אם נוזלי מידי, מוסיפים מעט שיבולת שועל או סולת.
טועמים ומשפרים תיבול במידת הצורך.
משמנים תבנית מתאימה במעט תרסיס שמן, יוצקים את המסה ואופים בתנור חם ב-175 מעלות כ-45 דקות.