Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
בכוס חד פעמי קר

4 חלבונים L
1/2 1 כוסות סוכר
2 שקיקים סוכר וניל

3 כוסות קוקוס

אופן ההכנה :
מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד להיווצרות קצף מוסיפים את הסוכר בהדרגה

ולאחר מכן מוסיפים את הקוקוס בתנועות קיפול

מזלפים בתוך עטרות נייר או על גבי נייר אפיה מפזרים מעט סוכריות
ואופים 110 מעלות פס עליון ותחתון. לא טורבו ! למשך 20 עד 30 דקות או עד להתייצבות של העוגיות .

בהצלחה אסתי ❤️

נשיקות מרנג קוקוס_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים