Share with:


פרווה

אופן הכנה

לפורים שיהיה צבעוני ❤️❤️❤️

100 גרם חלבון.
200 גרם סוכר.
כוס אבקת סוכר.

אופן הכנה:
על בין מארי שמים בקערה חלבון וסוכר עד שהסוכר נמס.
מעבירים למיקסר עם וו מקציף במהירות גבוהה 10 דקות מוסיפים את האבקת סוכר לעוד 2 דקות.
מוסיפים צבעי מאכל לפי דמיונכם. מזלפים.
אופים 100 מעלות 3 שעות.
בהצלחה 🌹🌹

פורים שמח 🤡🤡🤡

נשיקות צבעוניות 🤡_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים