Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק:
5 כוסות קמח
400 גרם חמאה /נטורינה רכה
1 שמנת מתוקה / שמנת פרווה
2 חלמונים

למילוי:
300 גרם אגוזי מלך
3/4 כוס סוכר
1 וניל
2 חלבונים

אופן הכנה לבצק:
בקערת המיקסר שמים קמח חמאה מערבלים לפירורים מוסיפים חלמונים ושמנת עד גיבוש
יוצרים נקניק באורך 25 סנטימטר
חותכים ל 8 עוטפים בניילון כל חלק של הבצק למקרר לחצי שעה.
אופן הכנה של המלית:
קוצצים במעבד מזון אגוזים עם סוכר מוציאים לקערה מוסיפים את החלבונים וסוכר וניל מערבבים עד גיבוש.
פותחים את הבצק לעיגול בקוטר 28 ס"מ חותכים ל 8 שמים לאורך הרחב את המלית מגלגלים מניחים בתבנית אופים 180 מעלות עד הזהבה של הקצוות.
בהצלחה 🌹🌹

סהרונים במילוי אגוזים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים