Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

לבצק:
4 כוסות קמח מנופה
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
חצי כוס אבקת סוכר
150 גרם מחמאה
גרידת לימון
חצי כפית מלח
1/4 כוס שמן.
ללוש הכל לבצק אחיד.

למלית:
4 כוסות אגוזי לוז קלויים טחון דק.
חצי כוס דבש
חצי כפית קינמון
מעט אגוז מוסקט.
מעט מאוד ציפורן.
ללוש הכל לעיסה אחידה.
להכין בצק.
להכין מילוי.
לקרוץ כדורים קטנים מהבצק
למלא במילוי.
ולעצב כאוות נפשכם.
למלא ולעצב סהרונים, רולדה, כדורים….
להניח על נייר אפיה בתבנית
ולאפות
165 מעלות למשך כ- 20 -25 דקות
לשמור שלא יזהיבו .
לצנן
ולטבול היטב באבקת סוכר