Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים בכוס קרטון:
3 כוסות בוטנים
קלויים טחונים
1 כוס סוכר רגיל
רבע כוס קוקוס
רבע כפית אפקת אפיה
2 בצים L
כף וחצי קמח מצה
ללוש למרקם שיהיה קל ליצור סהרונים .אם רטוב מידיי להוסיף מעט בוטנים טחונים .אם יבש להוסיף כפית או מעט יותר מביצה נוספת (שלישית)

אופן הכנה :
לשים את כל מרכיבי הבצק בקערה עד לקבלת בצק נוח.

מן הבצק קורצים עיגולים בגודל שווה.קצת פחות מפררו רושה

כל עיגול מגלגלים לרצועה מעט עבה .

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים כל רצועה לצורת סהרון על גבי התבנית.
ניתן בחלק מהעוגיות למרוח ביצה ולטבול בשברי בוטנים

אופים בחום 180 מעלות בערך 10 דקות עד 12 דקות .לא לייבש אותן. עד להזהבה קלה מאוד
שימו לב הן יוצאות מהתנור רכות
לא להבהל שהן מתקררות הן מתקשות מעט .

ממיסים חפיסת שוקולד מריר על בן מארי וטובלים את קצוות העוגיות בשוקולד.
ומקשטים כיד הדמיון.
מכניסים למקרר ל 20 דקות להתקשות השוקולד .

בהצלחה אסתי ❤️

סהרוני בוטנים בציפוי שוקולד כשר לפסח_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

271 מתכונים