חומרים :
2 חצילים
1 גמבה
מלח
שמן זית
חומרים לרוטב:
1 בצל
1 מלפפון חמוץ
כמון
1 כף חומץ
1 כף מיץ לימון
פטרוזיליה
אופן ההכנה:
לפרוס את החצילים..לסדר בתבנית תנור על נייר אפייה, לבזוק מלח…למרוח כל פרוס עם שמן זית משני הצדדים…לאפות בתנור על גריל עד להזהבה
לצלות את הגמבה…לקלוף ולפרוס לרצועות.
הכנת הרוטב:
לקצוץ את מלפפון החמוץ והבצל…ורצועות הגמבה …להוסיף את שאר החומרים…
לאחר אפיית החציל…לסדר בכלי…לפזר מעל את הרוטב.
*** הכמויות לפי בחירתכם.
בהצלחה!🍆🍆