המצרכים:
2 חצילים גדולים
4 פלפלים חריפים
2 גמבות אדומות
2 גמבות ירוקות
2 עגבניות גדולות
לתיבול:
1 לימון
פטרוזליה קצוצה
3 שיניי שום כתושים
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
שורפים את כל הירקות על הגז כולל העגבניות מקלפים אות החצילים מסננים ומועכים היטב מקלפים את העגבניות מוציאים את המיץ חותכים לריבועים קטנים ושמים על החציל מקלפים את כל סוגי הפילפלים חותכים לרוביות קטנות ומוסיפים לחציל מקלפים את השום וכותשים על החציל קוצצים את הפטרוזליה ומוסיפים לחציל מכניסים למעבד מזון וטוחנים את הכל בפולסים קצרים פעם פעמיים לא יותר מתבלים עם השמן הלימון המלח והפלפל ויש לכם סלט מושלם גם לשבת וגם לכל ארוחה