מצרכים:
צרור עלי בייבי שטופים
4 עלי חסה חתוכים
סלסלת פטריות שמפניון חתוכות לפרוסות
1 בצל סגול חתוך לרצועות
10 עגבניות שרי חצויות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
1 מלפפון חתוך לרצועות
חצי כוס אגוזי מלך
חופן טבעות זיתים שחורים
חופן תערובת גרעינים
גבינה בולגרית מגורדת לפיזור מעל הסלט.
1 בטטה מקולפת וחתוכה לרצועות דקות ע"י קולפן ומטוגנת להזהבה.
לרוטב ויניגרט :
2 כפות חרדל דיז'ון
5 כפות סילאן או דבש
4 כפות שמן זית
שן שום כתושה
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
נחתוך את כל הירקות ונשים בקערה גדולה, ניתן ערבוב קטן ונעביר לצלחת או קערת הגשה גדולה.
נגרד גבינה בולגרית מעל הסלט.
נחמם שמן עמוק במחבת , נקלוף את הבטטה ובעזרת הקולף נחתוך רצועות דקיקות של בטטה.
נטגן את רצועות הבטטה בשמן חם עד להזהבה ונוציא לנייר סופג.
נסדר את הבטטות הקריספיות מעל כל הסלט.
בקערה קטנה נערבב את כל מצרכי הרוטב ונשפוך מעל כל הסלט.