חבילה פסטה פרפלה
1 שקית עלי ביבי
1 תפוח עץ ירוק חמוץ
1 בצל סגול
חופן עלי נענע
כוס גרגרי רימון
כוס שבבי שקדים קלויים
לרוטב
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
כף שומשום
מעט פלפל
מעט מלח
מבשלים את הפסטה מסננים .
מומלץ להוסיף מעט שמן זית למניעת הידבקות
חותכים את התפוח לרבעים ולפרוסות דקות
את הבצל לחצי ופורסים לטבעות דקות
מכינים את הרוטב
מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים
מניחים את הפסטה בקערה גדולה מוסיפים את יתר החומרי גלם יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.
לפני ההגשה מפזרים מלמעלה את גרגירי הרימון והשקדים