Share with:


בשרי

אופן הכנה

כל מילה מיותרת 🔥🔥🔥🔥🔥

מתכון
לכמות של 20 יחידות.
3 חצילים לא עבים מדי
700 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ קטן
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילה כוסברה קצוצה
4 פרוסות לחם מושרים במים וסחוטים.
כף גדושה בהרת
חצי כף כמון
כף מרק עוף חצי כף מלח
חצי כף פלפל שחור
חצי כף פפריקה בשמן

לרוטב:
1 בצל קצוץ
כוס רסק עגבניות
2 כפות פפריקה בשמן
כף שום קצוץ
כף בהרת
חצי כף כמון
כף מרק עוף
מלח פלפל לטעם
חצי כפית סוכר

אופן הכנה:
פורסים את החצילים לסנדביץ בעובי של חצי ס"מ.
מערבבים את חומרי המלית
ממלאים את החצילים
מצפים כל אחד בקמח מטובל במלח ופלפל ומעט פפריקה.
תובלים בביצה טרופה ומתגנים בשמן עמוק.
אופן הכנה של הרוטב:
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את השום ואת הרסק עגבניות מוסיפים את הסוכר מטגנים מעט מוסיפים 4 כוסות מים.
מתבלים מביאים לרתיחה של 5 דקות.
מסדרים בתבנית עם דפנות מעט גבוהות.
יוצקים את הרוטב מכסים עם נייר אפייה ונייר כסף.
מכניסים לתנור לשבעים דקות.
בהצלחה 🌹🌹🌹

סנדביץ' חציל ממולא בשר_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים