Share with:


פרווה

אופן הכנה

אין פתיחת צום בלי בולו
כתיבה וחתימה טובה לכל אהוביי ואוהביי

4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
2 א.אפיה
חצי כוס אניס שלם
100 גרם צימוקים
כוס אגוזים קצוצים
6 כוסות קמח בערך

אופן ההכנה:
שמים בקערה לפי הסדר :
1. ביצים כוס שמן כוס סוכר.. חופן של אניס שלם ולכתוש אותו מעט ..100 גרם צימוקיםכוס אגוזים קצוצים חופן שומשום.
2. לערבב היטב ולהוסיף את הקמח כ – 6 כוסות עם 2 א.אפיה …עד קבלת הבצק רך ולא דביק ..
את הכוס האחרונה בבהדרגה בהתאם לצורך …
3. לקרוץ עיגולים.. לגלגל לנקניק .. לטבול בשומשום בחלק העליון .
4. להניח על נייר אפיה .. לצבות בצדדים מעט ..לנעוץ במרכז חצי אגוז ..
5. לאפות בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות . ואפייה במשך 17 דקות בדיוק.
תודה לחברת הקבוצה אילנית דנינו|
הערה: הכוס היא כוס חד פעמי שתייה חמה
תודה לאילנית דנינו על העזרה עם המתכון

מתכוןמתכון

עוגיות בולו_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים