Share with:


חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
4 ביצים שלמות
175 גרם סוכר
225 גרם קמח
100 גרם חמאה מומסת
גרידה של לימון
1 אבקת אפייה
קורט מלח

אופן ההכנה
שמים בקערה את ביצים והסופר וללא מיקסר מערבבים .
מוסיפים את הקמח מלח אבקת אפייה .
גרידת לימון וחמאה מומסת.
מערבבים היטב עד שאין גושים מכניסים לשקית זילוף .
משמנים את התבנית סיליקון בחמאה ומפזרים קמח ומנערים את התבנית וזורקים את הקמח המיותר.
אופים בתנור טורבו שחומם מראש ל210 מעלות כ 10 דקות ולאחר מכן מורידים את החום ל 190 לעוד 8 עד 10 דקות .
מחלצים ואפשר להגיש אחרי שזה מתקרר .
שומרים בקופסה אטומה עד שבוע.

עוגיות מדלן כמו בצרפת🗼_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים