חברים את המתכון לימדה אותי אלופת הארץ בעוגיות מרוקאיות, אורלי אלימלך אלקסלסי תעשו לפי המתכון ויש לכם הצלחה.
המרנג
6 חלבונים
2 כוסות סוכר
אופן ההכנה:
1. לטרוף טוב את החלבונים עם הסוכר על בן מארי עד שהסוכר נמס , כל הזמן לטרוף לא לעזוב לשניה. שלא יהיה חביתה !!!
2. מעבירים למקסר וממשיכים קציף לקצף יציב וחזק כ 8 דקות .אם רוצים צבע מוסיפים צבע מאכל בזמן ההקצפה ובסוף ההקצפה להוסיף 2 כפות אבקת סוכר ולטרוף בזהירות .
3. מזלפים על תבנית עם ניר פרגמנט נשיקות
4. ואופים בחום 80 מעלות כשלוש עד ארבע שעות. עד שמתייבשים.
5. מתנתקים מהנייר הפרגמנט . לקרר טוב טוב ולאחסן