Share with:


חלבי

אופן הכנה

3 כוסות קמח
100 גרם חמאה
2 ביצים
חצי כוס א -סוכר
קורט מלח
2 כפות שמנת מתוקה

למילית
ריבה בטעם תות
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה קמח א סוכר מלח עד לתערובת פרורית
מוסיפים שמנת מתוקה. וממשיכים לעבד כדקה
מעבירים את הבצק לניילון נצמד לקירור למשך חצי שעה
לאחר קירור הבצק.מניחים על משטח מקומח קלות ומרדדים לעובי כ-3 מ"מ
קורצים פרחים /עיגולים מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
בעזרת פקק קטנטן/צנתר חלק מוצאים את החלק המרכזי במחצית מכמות העוגיות ויוצרים חור.
מחממים תנור ל 170°
אופים כ-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות .אך עדיין נשארות די בהירות
מצננים ממלאים בחצי כפית ריבה .סוגרים יוצרים סנדוויץ .מפזרים א-סוכר

מתכוןמתכון

עוגיות פרח ריבה_מתכון של אורנה שונם – מאסטר מתכונים
אורנה שונםספר המתכונים של
מתכון של

אורנה שונם

34 מתכונים